• 0472 82 30 85

CLASSES

THAIBOKS – MEER DAN ZOMAAR EEN GEVECHTSSPORT!

[schema type=”event” evtype=”SportsEvent” url=”www.lamirofightclub.be” name=”thaiboks” description=”thaiboks les” ]Op zoek naar een intensieve gevechtssport, een uitlaatklep, de perfecte body workout, een zelfverdedigingssport of gewoonweg een nieuwe uitdaging? THAIBOKS biedt het je allemaal!

Thaiboks is een gevechtssports waarbij we gebruik maken van trap- en stoottechnieken, aangevuld met aanvallen met de knieën. Het verschil met Engelse boks, kickboks en Muay Thai zit in het gebruiken van de benen, knieën en ellebogen tijdens het gevecht, maar de intensiteit van de trainingen ligt even hoog. Thaiboks staat bekend om zijn spectaculaire acties en intensieve trainingen. Daarnaast is thaiboks niet alleen een aanvallende sport, maar ook een perfecte zelfverdedigingssport.

Een training begint steeds met een stevige opwarming waarbij het gehele lichaam getraind wordt, gevolgd door thaibokstechnieken waarbij snelheid, kracht, lenigheid en inzicht noodzakelijk zijn. Je kan rekenen op een hevige cardiotraining met vetverbranding. Kortom, de ideale body workout voor het perfecte, afgetrainde lichaam.

De trainingen worden tof ingekleed! We maken gebruik van bokszakken, stootkussen en pads-oefeningen om eentonigheid te vermijden en een leuke training te garanderen. Tussendoor staat een team van ervaren trainers klaar om u doorheen de training te loodsen!

Thaiboks is niet alleen een sport waar enkel ‘ruige vechters’ zich thuis voelen, integendeel, ook vrouwen, jongeren of enthousiaste, vreedzame sporters kunnen zich hier volledig uitleven!! Iedereen is welkom. Respect en plezier is ons geheime wapen!

Nieuwelingen
Nieuwelingen worden bij ons niet aan hun lot overgelaten. Mensen die voor de eerste keer bij ons komen trainen, worden verwelkomt in een aparte groep. Zo leer je enerzijds een aantal medesporters kennen in een kleine omgeving en anderzijds krijg je hier de kans om alle basistechnieken aan te leren die je verder nodig zal hebben. Hierdoor vermijden we dat je verdrinkt in golf van technieken, handelingen en oefeningen die op je af komen tijdens de gewone trainingen.

Recreanten
Iedereen die zin heeft in een leuke, stevige training zonder verplichtingen, komt terecht in onze recreantengroep. Hier kan je trainen naar hartenlust, zonder dat je deelneemt aan wedstrijden. Iedereen kan trainen op zijn eigen niveau en je zal merken dat je steeds beter en fitter wordt. Onze trainers zorgen voor een afwisselende training waar plezier en sportief afzien centraal staan!

Wedstrijdgroep
Ben jij er klaar voor en wil je vechten voor jouw plaats in de ring, dan kom je terecht in de wedstrijdgroep. In deze groep dagen we je uit tot het uiterste en brengen we jou naar je topniveau! Niemand is verplicht om wedstrijden te doen, maar eens je er zelf voor kiest, zal je hele trainingservaring veranderen.

ALL RIGHTS RESERVED.
DESIGNED BY Jonas Callens.