• 0472 82 30 85

CLASSES

KIDS EN JEUGD – FUN FOR KIDS

Bij onze thaiboksafdeling ‘KIDS EN JEUGD’ kunnen we twee groepen onderscheiden. Enerzijds hebben we hebben we onze piepjonge leden die komen sporten op een leuke en kindvriendelijke manier en anderzijds hebben we de gevorderden die zich klaarstomen om de overstap te maken naar de volwassenen.

Kidsthaiboks kent veel positieve aspecten. Het is een sport waarbij kinderen al hun energie kwijt geraken. Daarbij leren onze kids hun lichaam controleren en ontwikkelen zij meer zelfbeheersing en zelfvertrouwen. Het draagt dus niet alleen bij aan hun sportieve ontwikkeling, maar ook hun zelfvertrouwen krijgt een boost! Dus bij ons geen computers, gsm’s of games, maar wel ouderwetse ‘sport-fun’!

De jongste kids
Om onze jongste leden zich thuis te laten voelen, hebben we onze trainingen aangepast aan hun wensen. Aan onze kids geven wij een leuke, niet agressieve training, waarbij er oog is voor spel en plezier. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken! We gaan hun kinderen niet opleiden tot kleine rambo’s.

Gevorderden
Onze gevorderden zijn een kleine groep jongeren die al klaar zijn om het niveau wat op te drijven. Sommigen voelen zich zelf geroepen om de stap naar de competitie te zetten. In de eerste plaats moeten onze jongeren het ZELF WILLEN. Hebben zij geen interesse, dan wordt NIEMAND VERPLICHT! Daarbij is het heel belangrijk dat jongeren enkel een wedstrijd mogen met TOESTEMMING van de OUDERS en de TRAINERS. Onze trainers zullen nooit toestaan dat jongeren competitie doen indien zij daar nog niet klaar voor zijn!

ALL RIGHTS RESERVED.
DESIGNED BY Jonas Callens.