• 0472 82 30 85

CLASSES

GRAPPLING – EEN UITDAGING VOOR IEDEREEN MET KARAKTER!

Vind je de thaibokstrainingen net iets te intensief of agressief, dan kan je ook kiezen voor onze gloednieuwe discipline ‘GRAPPLING’. Grappling is een grondgevechtsport waarbij je je tegenstander probeert te overmeesteren met werp-, klem- en wurgtechnieken. In tegenstelling tot thaiboks, zijn trappen en stoten bij deze sport verboden.

Grappling overkoepelt verschillende stijlen en technieken uit andere sporten, zoals uit brazilian jiu jitsu (BJJ), worstelen en judo. ‘Brute kracht’ is zeker niet het belangrijkste, integendeel! Behendigheid, techniek, inzicht, balans en doorzettingsvermogen zijn vaardigheden die je zal aanleren tijdens het uitoefenen van deze sport. Je hoeft dus geen krachtpantser te zijn om te kunnen deelnemen aan de grapplingtrainingen, ook dames en lichtere personen kunnen de sport zonder problemen aanleren. Daarom is grappling ook uitermate geschikt als zelfverdedigingssport.

Wanneer we thaiboks en grappling gaan combineren, komen we uit bij de populaire sport ‘MMA’. Grappling vormt het grondgedeelte die je nodig hebt om MMA te kunnen beoefenen.

Wie de grappling-uitdaging wil aangaan, kan rekenen op de begeleiding van een fantastische trainer die jarenlange ervaring heeft op Belgisch topniveau! Wil je graag zelf wedstrijden doen, dan is hij de geschikte man om jou daarvoor klaar te stomen!

Kies je liever voor een recreatieve training zonder competitieverplichtingen? Geen probleem, dan zorgen we voor een aangename en toffe trainingssfeer!

Jong of oud, vol ervaring of nog een beginner, competitie of recreant, het maakt bij ons absoluut niet uit. We trainen samen in een leuke sfeer en met respect voor elkaar! Iedereen is welkom in ons grappling-team!

ALL RIGHTS RESERVED.
DESIGNED BY Jonas Callens.