• 0472 82 30 85

CLASSES

CONDITIETRAINING – AFZIEN, DOORGAAN EN OVERWINNEN… DAT IS CONDITIETRAINING!

Ben je die saaie fitnessoefeningen beu, ben jij die eenzame fietser of loper die geen zin heeft om het koude weer te trotseren of ben je gewoon op zoek naar een originele manier om aan je conditie te werken? Onze KRACHT- EN CONDITIETRAININGEN bieden het antwoord!

De conditietraining staat volledig los van de gevechtsporten. Tijdens deze trainingen werken we op een originele en leuke manier aan je conditie. Je kan circuittrainingen verwachten waarbij we gebruik maken van bijvoorbeeld scoops, grote touwen, gewichten, kettlebells, rekkers en een grote fitness bal. Maar ook gewone cardio oefeningen komen hier aan bod. De tijd vliegt tijdens het sporten en je zal merken dat je gehele lichaam aan het werk is.

Het leuke is dat iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen. Je past zelf je snelheid en je gewicht aan naar je eigen vermogen. Deze conditietraining is dus geschikt voor zowel BEGINNENDE SPORTERS als TOPSPORTERS! Deze sport is ook uiterst geschikt voor vetverbranding en lichaamsversteviging, dus mensen die graag een KILOOTJE MINDER willen wegen, zijn hier zeker welkom!

ALL RIGHTS RESERVED.
DESIGNED BY Jonas Callens.